Victor Pițurcă este tatăl a două băieți. Din căsnicia cu Maria îl are pe Alexandru, iar din relația cu Vica Blochina îl are pe Edan. Deși timp de mulți ani a negat că ar fi avut o aventură cu blondina, testul ADN a dovedit că este fiul său. Puțini știu că antrenorul are și o fiică de 40 de ani, Claudia Naboiu, care nu adoră să fie în lumina reflectoarelor. Aceasta s-a concentrat pe viața de familie, dar și pe afacerile familiei și este o prezență discretă în lumea mondenă. 

Cât de bine se înțelege Victor Pițurcă cu fiica sa

În timp ce tatăl său nu are nici o problemă în a fi în lumina reflectoarelor, familia sa preferă să fie discretă. Așa este situația și în cazul Claudiei, singura fiică a antrenorului. Aceasta este căsătorită de 9 ani cu Mihai Naboiu, un om de afaceri foarte cunoscut din Târgu Jiu.  Împreună au un băiețel care are 10 ani.

Cei doi au ajuns la altar după cinci ani, iar nașii cuplului sunt Cosmin Olăriu și soția sa. Evenimentul a fost ca-n povești la un cunoscut hotel, iar cei care au achitat petrecerea extravagantă au fost chiar nașii.

Pe el îl știe toată țara, dar pe ea nimeni! Cum arată și cu ce se ocupă Claudia, fiica lui Victor Pițurcă
Social media

Claudia l-a făcut bunic pe antrenor, iar la acea vreme s-a speculat că acesta nu ar fi fost de acord cu decizia ei. Chiar și așa, a acceptat doar de dragul ei. Mai exact, s-a zvonit că Mihai ar fi avut o relație cu una dintre prietenele Claudiei înainte de a fi împreuna cu fiica antrenorului.

În timp ce Mihai Naboiu se ocupă de afaceri, în Târgu Jiu Claudia are o firmă de arhitectură în București. La acel moment, s-a tot speculat că firma ar fi înregistrat mari pierderi.

Claudia și Mihai Naboiu se cunosc de când erau copii. Fratele acesteia, Alex este bun prieten cu Mihai încă din copilărie și așa au ajuns să se cunoască mai bine.