Speak l-a prezentat pe tatăl său printr-un videoclip pe TikTok.

Speak este unul dintre cei mai apreciați artiști. Acesta este prezent și pe micile ecrane, fiind prezentator la „Chefi la cuțite” și sprijinind concurenții. El este cunoscut de toată lui, dar pe părintele său nu îl știa nimeni, până acum.

Speak a vrut să-l facă cunoscut pe tatăl său în mediul online. Artistul a urmat un trend de pe TikTok cu un anumit videoclip care a stârnit râsul internauților. Alături de părintele său, fostul prezentator s-a filmat în timp ce imaginea se mișca și cei doi par că dansează.

Aceștia seamănă ca două picături de apă, iar urmăritorii săi au observat. Speak a primit multe comentarii de apreciare, atât pentru tată său, cât și pentru dansul realizat de ei.

„Ce bine semeni cu el!”, „Ce bine ii semeni tatălui tău.”, „Ce simpatici, nu cred😂”, Ce semănați, arătați foarte bine și sunteți amuzanți.”, A prins ritmul tatăl tău, semănați.”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

@iamspeak Tik Tok cu tata!!!! Hahahahah!!! #fy #fyp #foryoupage ♬ Cumbia Buena – Grupo La Cumbia

Pe ce cheltuie Speak banii

Speak se poate lăuda cu sume considerabile ce îi intră în cont lunar. Acesta își poate cumpăra tot ce dorește, dar are o pasiune pentru încălțămintea sport. În copilăria sa el s-a confruntat cu lipsuri materiale, având un trai nu tocmai bun și nu avea adidași cu care să joace baschet. Pentru a compensa lipsa de atunci, acesta a ajuns să aibă zeci de perechi de adidași cu care se mândrește în fiecare zi.

„Toată lumea mă întreabă și nu vreau să sune cum nu ar trebui, dar ultima oară, acum vreo patru ani, erau vreo 85  de perechi de adidași. Dar la fiecare pereche pe care mi-o cumpăr, vreau să donez una, că nu mai pot! E o boală, pot să zic, e o traumă a copilăriei. Când eram mic, nu aveam, aveam teniși, aveam niște colegi de echipă ai căror părinți erau avocați și medici și mai ieșeau pe afară. Multe perechi pe care mi le iau acum, sunt de atunci, din 1998, 1996, perioada aia. Astea sunt jucăriile mele!”, a spus Speak pentru Cancan.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.