Sunt împreună de mai bine de 27 de ani și au o căsnicie frumoasă, însă mulți s-au întrebat cine este soția lui Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. Cunoscut de foarte multe persoane, artistul își ține viața privată departe de ochii lumii. Pe soția sa nu o cunosc foarte multe persoane, încât îi place să fie o prezență cât mai discretă.

Deși Jean este îndrăgit de foarte mulți, fanii au fost curioși să afle detalii și despre soția lui. Cine este, cum arată și cu ce se ocupă soția lui Jean de la Craiova? Acestea sunt cele mai mari curiozități ale celor de acasă.

Cine este soția lui Jean de la Craiova

social media

Pe numele ei Paula Dumitrache, ea este cea care îi stă aproape artistului de mai bine de 27 de ani. Împreună au o frumoasă căsnicie și sunt părinții unei fete pe nume Sabrina, de doar 23 de ani.

Soția manelistului este fostă balerină. Nu se afișează public și a ales să îl susțină pe artist din umbră. Există însă un motiv pentru care Paula Dumitrache nu se afișează public.

Soțul ei a mărturisit, în cadrul unui interviu mai vechi, faptul că nu îi place să apară în lumina reflectoarelor. Este o persoană credincioasă și apropiată de cele sfinte, motiv pentru care alege să fie cât mai puțin cunoscută.

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică.  E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase.

La televiziune zice: «Du-te tu». Nu a apărut cam la nicio emisiune, doar acum câțiva ani de zile!”, spunea artistul în presă, în urmă cu mai mult timp.

Jeand e la Craiova, mărturisire emoționantă despre soția sa

„Tu eşti prima, ultima şi pentru tot restul vieţii! Am 25 de ani de căsnicie. Vreau să fac nunta de argint. Depinde de ce ai luat. Eu merg pe premiza că ce e luat, e bine luat. Trebuie să faci cumva şi tu şi ea să veniţi cu ceva nou, ca în muzică. Înţelegerea, comunicarea, dragostea.”, a declarat Jean de la Craiova, în urmă cu mai mult timp.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!