Fără doar și poate, Cove este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori Tv. Dacă el adoră să fie în lumina reflectoarelor, ei bine, soția sa preferă să fie discretă și rare sunt momentele când apar împreună. Prezentatorul Tv este la al doilea mariaj, iar povestea de dragoste a celor doi bate orice film. 

Cove și Florentina Ene, căsătoriți de 9 ani

Partenera de viață a lui Cove este de profesie medic și nu adoră să fie în lumina reflectoarelor. Florentina Ene deține o clinică din Capitală, pe care o administrează cu ajutorul surorii sale.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul Tv mărturisea că o cunoștea pe Florentina Ene de când era căsătorit, dar destinul a făcut să se întâlnească după câțiva ani, când amândoi erau singuri. Tot atunci, Cove mărturisea că au existat și momente dificile în relația lor, dar sentimentele au fost mult mai puternice.

Pe parcurs, cei doi au realizat că au mai multe lucruri în comun decât ar fi crezut. Prezentatorul Tv chiar a mărturisit că la acel moment nu credea că relația va rezista, mai ales după ce au apărut problemele în căsnicie. După trei ani de relație, Cove și Florentina Ene au făcut pasul cel mare și au împreună un fiu, pe nume Răzvan. Din relația anterioară, prezentatorul Tv îl are pe Bogdan, iar copii se înțeleg de minune.

Pe el îl știe o țară întreagă, dar pe ea nimeni! Cum arată și cu ce se ocupă cea de-a doua soție a lui Cove
Social media

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat.

„Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost si momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama ca suntem făcuți unul pentru celălalt”, declara în urmă cu ceva timp prezentatorul Tv.