Blondina are o relație specială cu fratele ei mai mic.

De Loredana Chivu a auzit toată lumea. Blondina a apărut constant pe micile ecrane și adoră să fie în lumina reflectoarelor. Dacă pe ea o cunoaște toată lumea, puțini știu că vedeta are un frate mai mic, Răzvan. Cei doi se înțeleg de minune. 

Răzvan Chivu, un adevărat Don Juan

În timp ce Loredana Chivu nu ezită să apară la Tv de fiecare dată, Răzvan este o prezență discretă în lumea mondenă. Chiar și așa, fratele vedetei are un stil de viață bazat pe lux și opulență.

Răzvan tocmai a împlinit 28 de ani  și nu duce lipsă de admiratoarea, așa cum se întâmplă în cazul surorii sale. Tânărul nu este atât de activ în mediul online, așa cum este Loredana Chivu, care nu ezită să împărtășească cu fanii momentele din viața sa.

Deși este extrem de discret, ziua de naștere a fratelui său a fost un bun prilej să posteze câteva fotografii cu fratele său. Fotografiile au fost însoțite de câteva mesaje care exprimă cel mai bine relația dintre cei doi. Din imagini, se poate observa că Loredana Chivu și Răzvan adoră să petreacă timpul împreună și că se înțeleg cât se poate de bine.

Pe ea o știe o țară întreagă, dar pe el...aproape nimeni. Cum arată și cu ce se ocupă fratele Loredanei Chivu, Răzvan. FOTO
Instagram

Cât despre stilul de viață al lui Răzvan Chivu, tânărul este pe lux și opulență. Cu o așa soră celebră, nici nu e de mirare. Din postările distribuite de fratele Loredanei Chivu se poate observa că adoră vacanțele scumpe, bolizii de lux. Tânărul frecventează locațiile preferate de oamenii potenți financiar.

În ceea ce privește statusul amoros al lui Răzvan, ei bine, și acesta adoră să păstreze misterul. Deși a fost surprins de mai multe ori în compania unor domnișoare, fratele Loredanei Chivu nu s-a afișat în mediul online alături de femeia care i-a furat inima. Același lucru l-a făcut și blondina, care preferă să își țină iubitul departe de ochii curioșilor.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.