Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbeste Lumea, este cunoscuta de ani buni în România, de pe vremea cand juca în telenovele și se iubea cu Dan Bordeianu, insa putin stiu cum arata familia vedetei.

Adela Popescu se bucura de o popularitate uriașă în România si a reușit să își păstreze fanii pe parcursul multor ani. Desi a devenit cunoscuta inca de la sfarsitul anilor 2000, cand facea parte din distributia telenovelelor romanesti, Adela a ramas pe micile ecrane si zeci de ani mai tarziu, lucru care nu se aplica multora dintre colegii ei din acea vreme. Olteanca are acum propria familie alături de Radu Vâlcan și copiii lor superbi, dar este la fel de apropiată de cei care i-au dat viață.

Deși are milioane de fani, care o urmăresc de ani buni, puțini știu cum arată părinții Adelei Popescu. De curând, sotia lui Radu Vâlcan le-a făcut o surpriză de zile mari fanilor și le-a dezvăluit cum arată tatăl ei. Bărbatul și-a aniversat ziua de nume, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Gheorghe, iar vedeta a marcat momentul printr-o fotografie emoționantă.

În imaginea publicată, Adela Popescu își îmbrățișează părintele mult iubit. Fanii de pe rețelele sociale au observat cu aceasta ocazie cât de bine seamănă cei doi și ce iubire mare își poartă unul altuia.

Adela Popescu i-a transmis tatălui său si un mesaj din suflet, prin care își exprimă iubirea si recunostiinta față de acesta.

„La mulți ani, tatăl meu minunat! ❤️”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul fotografiei cu ea și tatăl său.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro