În ultima perioadă, Cuza a fost în centrul atenției mai mult ca niciodată. Artistul a reușit să bifeze proiecte de anvergură, proiecte la care unii doar visează. Prietenul lui Emi are un program destul de încărcat, dar, printre picături, își face timp și pentru fanii lui. Aceasta încearcă să îi țină la curent cu tot ceea ce face, în special, din punct de vedere profesional.

2021 a fost un an norocos pentru Cuza. După ce a intrat în familia celor de la Antena 1, proiectele au început să vină pe bandă rulantă. Mai mult ca niciodată, acesta a devenit preferatul publicului după ce a participat la „Asia Express”. Din păcate, echipa formată din el și Emi au ieșit pe locul doi în competiție, dar au fost pe primul loc în inimile fanilor.

Cuza a fost mereu transparent cu cei care îl urmăresc și le-a spus de fiecare dată direcția lui profesională. Acum, Adrian Popescu este prezent pe TV, în onlne, dar și la Radio ZU, acolo unde face echipă de mai bine de trei luni cu Popescu. Cuza i-a luat locul lui Flick și se pare că a fost omul potrivit pentru Răzvan.

Cuza este singurul talentat din familie

În timp ce din punct de vedere profesional aproape că nu are niciun secret, când vine vorba de familie, lucrurile se schimbă. Adrian este destul de rezervat în declarații și imagini și preferă ca cei dragi lui să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. Tocmai de aceea, nu mulți sunt cei care știu că gorjeanul Cuza mai are o soră.

Cuza este cel mai mândru frate din lume. Chiar dacă sora lui nu a urmat aceeași traiectorie ca și el, tinerei îi este rezervat un viitor strălucitor. Denisa este studentă și a apărut pe Instagramul fratelui său celebru de puține ori. Sora lui Cuza se înțelege de minune cu prietenii fratelui ei și nu ratează nicio ocazie de a se distra în formula completă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa (@dp.denisa)