Dani Oțil a dezvăluit pe ce cheltuie banii partenera sa de viață, Gabriela Prisăcariu. Zilele trecute, în direct, la Antena 1, el a enumerat care sunt obiceiurile pe care le au femeile, în general, însă nu a ezitat să o dea exemplu și pe mama copilului său. Iată ce a scos la iveală! 

Dani Oțil a dat-o de gol pe Gabriela Prisăcariu

Din 2021, Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, femeia care i-a dăruit un băiețel. Cum era de așteptat, prezentatorul tv nu se sfiește să dea din casă atunci când e vorba de soția lui. El a dezvăluit pe ce cheltuie cei mai mulți bani Gabriela Prisăcariu. Moderatorul de la Antena 1 consideră că blondina exagerează cu cumpăratul genților și al pantofilor.

„Anumite instincte ne spun să ne luăm o poșetă…Aceste instincte ne ajută să supraviețuim în caz de nebătuți. Femeile au partida lor.

Întrebați orice femeie. Tu te plângi la o masă și zici: «Nu era cazul că aveam alte cheltuieli și a trebuit să luăm poșeta și sandalele, că voi așa vă organizați, pe poșete și sandale». Și celelalte femei vor zice: «E scumpă, dar și merită». Eu am crezut că ele între ele sunt vorbite adică au sâmbătă seara o ieșire ca vrăjitoarele”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală de la Antena 1.

foto: arhiva personală

Cum a anunțat prezentatorul tv că va deveni tătic

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit, la începutul anului 2021.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.