Ruby este una dintre cele mai excentrice artiste de la noi. De mulre ori, aceasta a lăsat publicul cu gura căscată doar datorită aparițiilor ei extravagente. Ei bine, de cele mai multe ori, ideile din spatele creațiilor îi aparține, iar asta poate fi, uneori, costisitor.

Ruby a fost mereu asumată cu stilul ei vestimentar, chiar dacă a atras și multe critici. Artista nu s-a ferit să își exprime personalitatea și creativitatea prin intermediul hainelor. La cele mai recente eveniment, Ruby a putut fi admirată în ținute care i-au scos silueta în valoare. Și pentru că are un corp perfect, ar fi și păcat să-l țină ascuns sub haine!

Recent, invitată la podcastul Ilincăi Vandici, Ruby a vorbit deschis despre toate momentele în care a fost pusă la zid pentru stilul ei. La unul dintre evenimentele din lumea mondenă, vedeta a purtat o piesă vestimentară excentrică pentru care a fost taxată foarte dur. Conturile ei de Instagram și Facebook i-au șters imediat postarea cu ținuta incendiară.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Pe ce aruncă Ruby cei mai mulți bani. Artista recunoaște că este o necesitate, nu un moft Social media

Ruby dă un ban, dar stă în față

Iar acela a fost doar începutul aparițiilor sale uimitoare. Mulți se întreabă de unde își achiziționează vedeta toate ținutele, iar răspunsul a venit chiar din partea ei. Surprinzător sau nu, ideile îi aparțin în totalitate și le pune în aplicare cu ajutorul croitorului și al echipei sale.

De fapt, la croitor „sparge” cei mai mulți bani, iar asta pentru că toate ideile îi vin pe ultima sută de metri și costul este mai piperat. În ciuda faptului că de multe ori de chinuie cu ținutele, Ruby este foarte mulțumită de munca ei și a echipei sale.

Și, drept dovadă că tot ceea ce fac ei este extraordinar, artista a primit complimente și când s-a îmbrăcat în saci de gunoi. La propriu. Ruby a alergat peste tot, inclusiv la vulcanizare pentru a contura o ținută fără cusur.