Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care nu se ferește să vorbească despre cifre și sume, mai ales că muncește pentru ele. Diva își permite un stil de viață la care nu multă lume visează, așa că primul milion de euro nu a fost deloc greu de adunat. Bianca a muncit constant, iar acum, se bucură de toate eforturile pe care le-a depus. 

Bianca Drăgușanu este prezentă în lumea mondenă de ani buni de zile. În tot acest timp, vedeta a trecut prin momente plăcute, dar și mai puțin plăcute, însă, din toate a învățat câte o lecție. Nu i-a fost deloc ușor să se adapteze vieții de Capitală, dar nu s-a dat niciodată bătută și a reușit să ajungă la un nivel la care mulți doar visează.

Bianca Drăgușanu a știut din prima că vrea să își depășească condiția din copilărie și că nu mai vrea să simtă nicio secundă faptul că este săracă sau că nu are bani. Tocmai de aceea, a făcut tot posibilul pentru a-și permite orice și a investit timp, energie și bani în imaginea ei.

Pe ce a „spart” Bianca Drăgușanu primul ei milion de euro. „Nu pot să zic că i-am cheltuit, ci i-am investit” Instagram

Bianca Drăgușanu nu se mulțumește deloc cu puțin

Diva a recunoscut că imaginea ei generează foarte mulți bani și a ajuns în punctul în care știe cum să își negocieze foarte bine orice contract. Așa se face că, după ani și ani de muncă, Bianca a reușit să se laude cu faptul că a adunat în conturi un milion de euro și poate chiar mai mult.

Vedeta nu aruncă deloc cu banii în stânga și în dreapta, așa că această sumă uriașă a fost investită cu cap, în unul dintre cele mai profitabile domenii și anume, imobiliarele. Bianca, la fel ca multe alte vedete de la noi, și-a cumpărat o casă în Dubai și se pare că nu are de gând să se oprească aici, ci vrea să se extindă.

„Primul milion pe care l-am făcut, l-am și cheltuit. De fapt, l-am investit într-o casă în Dubai care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând, pentru că vreau o casă și mai mare pentru că eu cred că pot. Sunt o femeie care investește foarte mult în ea.”, a spus vedeta.