Într-un interviu pe care l-a acordat de curând unei publicații, artista Alexandra Stan a dezvăluit pe ce anume a cheltuit primii bani pe care i-a câștigat de pe urma carierei muzicale. 

Nu, Alexandra nu și-a cumpărat vreun lucru extravagant sau valoros pentru ea. Aceasta a preferat ca din banii pe care îi obținuse la început de carieră să îi cumpere surorii sale o mașină. De asemenea, vedeta spune că îi place să-și ajute familia, iar ori de câte ori poate să facă acest lucru o face din tot sufletul.

Alexandra Stan: „Mi-am dorit mult asta..”

Sursa: Social media

„Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină. Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum. E o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag.”a declarat Alexandra Stan pentru ego.ro

Cât despre cariera sa și impedimentele pe care le-a avut de-a lungul timpului, Alexandra Stans pune că oricât de greu i-ar fi fost niciodată nu s-a văzut să renunțe la muzică. De departe, cel mai greu moment atât pentru ea, cât și pentru carieră a fost momentul din 2013 când fostul său impresar a bătut-o. Cu toate acestea, Alexandra și-a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe și pentru a realiza tot ceea ce și-a propus.

„Am avut mai multe momente de cumpănă. Însă, niciodată nu m-am văzut renunțând la muzică. Știi că sunt mulți artiști care scot un hit și apoi nu mai auzi de ei. Eu am știut că asta trebuie să fac. De asta mi–am și propus să depășesc orice situație. Cu siguranță cea mai dificilă experiență a fost în 2013, situația cu violența. A trebuit să mă reinventez, să iau multe lucruri de la zero și să fiu puternică.” a declarat Alexandra Stan pentru sursa citată