Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o poveste de iubire de mai mult timp, iar acum doi ani au decis să devină soț și soție, căsătorindu-se în mare secret.

Lavinia Pîrva, în vârstă de 35 de ani, și Ștefan Bănică, 52 de ani, au devenit părinții unui băiețel, pe nume Alexandru, în primăvara acestui an. Cu toate că sunt foarte discreți cu povestea lor de dragoste, iată că s-a aflat cum se înțelege Lavinia Pîrva cu soacra sa. Dacă pe fosta noră, Andreea Marin, mama lui Ștefan Bănică o adora, conform spynews.ro, sentimentele pentru actuala noră sunt la fel de intense.

Lavinia Pîrva și soacra sa, Sanda Vlad-Lițeanu, au fost văzute de multe ori împreună și se înțeleg de minune. Chiar dacă este a treia noră, mama lui Ștefan Bănică echilibrează perfect situația și petrece timp atât cu Lavinia, cât și cu nepoțelul său. În urmă cu câțiva ani, atunci când relația lui Ștefan Bănică cu Lavinia Pîrva era la început, mama artistului vorbea foarte frumos despre cea care avea să-i devină, ulterior, noră: „Eu zic că Ştefan este un om împlinit. Are doi copiii frumoşi. Lavinia e o fată foarte bună, drăguţă, cuminte, cu bun simţ.”, – spunea Sanda Vlad-Lițeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alexandru este primul copil al Laviniei Pîrva și al treilea al lui Ștefan Bănică. Cântărețul mai are doi copii, un băiat, Radu Ștefan, în vârstă de 16 ani, din relația cu Camelia Constantinescu, și Ana Violeta, de 11 ani, din căsnicia cu Andreea Marin.