Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase prezențe din showbiz-ul de la noi. Trecerea timpului a fost foarte blândă cu vedeta de la Kanal D, care arată mai bine ca niciodată. Bruneta nu este singura norocoasă din familie. Andreea mai are o soră care, așa cum era de așteptat, arată la fel de bine ca și ea.

Andreea Mantea a crescut sub ochii fanilor care o urmăresc încă de la debutul ei în televiziune. Bruneta s-a maturizat fizic și spiritual și poate spune că a ajuns la cea mai bună variantă a sa. De câțiva ani buni, timpul pare că stă în loc pentru prezentatoarea de la Kanal D. Fanii au întrebat-o de multe ori la ce diete a apelat pentru a se menține în formă, dar se pare că, în primul rând, este vorba despre genă.

Andreea Mantea are o soră mult mai mică

Acest lucru îl confirmă și sora ei care arată la fel de bine ca și Andreea. Prezentatoarea a vorbit pentru prima dată despre sora ei în emisiunea lui Denise Rifai. Andreea Mantea a recunoscut că sora ei preferă să stea retrasă, departe de lumina reflectoarelor. Cele două se înțeleg de minune și, deși activează în domenii diferitel acesta nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

Pe Andreea Mantea o cunoște o țară întreagă, dar nu mulți știu cum arată sora prezentatoarei de la Kanal D
Viva

Lavinia Mantea este o tipă foarte focusată pe carieră. Deși s-a spus de multe ori că ar fi implicată în afaceri imobiliare, Andreea a precizat că sora ei urmează cursurile la a patra facultate și că are alte planuri de viitor. Andreea Mantea a fost mereu grijulie cu sora ei mai mică, astfel că, de multe ori, i-a propus să lucreze alături de ea în proiectele TV pe care le are. Lavinia a refuzat-o vehement și i-a spus că nici nu vrea să audă de asta.

„Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea. Nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat că noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat.”, a declarat Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.