În această perioadă de sărbători, Pavel Bartoș a avut parte de una dintre cele mai surprinzătoare experiențe.

Vedeta de televiziune a decis să se opereze de menisc, luând în considerare programul său încărcat cu obligațiile profesionale. Cu toate acestea, el a privit această situație cu umor și pozitivism.

„Recunosc, anul acesta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam, iar unul dintre ele nu s-a datorat faptului că am fost cuminte, dimpotrivă, pentru că am fost tare neastâmpărat și m-am ales cu o intervenție chirurgicală! Meniscul, ligamentul încrucișat și câteva cartilaje au avut nevoie de o reparație, dar acum sunt bine și sănătos, și surprinzător de frumos! Va trebui să mă obișnuiesc puțin cu aceste „betisoare de schi”, scuzați-mi greșeala, adică cu aceste cârje, dar până mă însor, cu siguranță mă voi adapta!”, a scris Pavel Bartoș pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Social media

Pavel Bartoș, operat chiar de Crăciun

Cu umorul său caracteristic, Pavel Bartoș a menționat că Moș Crăciun a avut grijă să-i ofere cel mai bun ajutor chiar și în această situație neașteptată:

„Oricum, Moș Crăciun s-a asigurat că voi avea parte de cel mai bun medic în astfel de situații – domnul doctor Ion Bogdan Codorean. Așa cum se poate observa, acest nume este cunoscut de mulți, inclusiv de campioni olimpici care au apelat la competența și priceperea sa pentru astfel de probleme. Vă mulțumesc enorm, domnule doctor, pentru răbdarea, priceperea și încrederea pe care le-ați acordat în ciuda skepticisului meu. Chiar credeți că, într-un fel sau altul, aș putea deveni chiar și campion olimpic! Vă doresc o recuperare ușoară, deși știu că va fi o perioadă lungă și solicitantă de muncă, dar sper că totul va fi bine. Vă doresc sărbători fericite, oameni buni… și rămâneți sănătoși! V-am pupat!”.

Un om iubit și apreciat în lumea televiziunii

În luna ianuarie, Pavel Bartoș va împlini 49 de ani și este unul dintre cei mai iubiți actori de televiziune. Datorită prezenței sale pe micul ecran, dar și aparițiilor sale în teatru și în diverse producții cinematografice, el și-a câștigat un loc special în inimile telespectatorilor. Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat se numără „Ho, Ho, Ho” și „Ramon”.