Pavel Bartoș a slăbit în ultima perioadă considerabil și acum, spune el se simte mult mai bine decât înainte. Simpaticul actor nu a ținut un regim anume. Sportul și alimentația l-au ajutat să ajungă la aceasta performanță. 

Potrivit propriilor declarații, Pavel Bartoș s-a pus pe slăbit în luna august, iar acum a ajuns la greutatea pe care o visa și se simte excelent în pielea lui.

1. Ce l-a determinat pe Pavel Bartoș să se pună pe slăbit

În cel mai recent interviu, prezentatorul emisiunilor “Masked Singer România” și “Românii au talent”, dar și actor la Teatrul Odeon, a dezvăluit ce l-a determinat să ia atitudinte.

Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a declarat Pavel Bartoș despre faptul că a slăbit, potrivit click.ro.

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme. Cum arată acum: „Nu am avut un regim anume”
Instagram

2. Cum a reușit actorul să slăbească

Totodată, Pavel Bartoș, care a slăbit 12 kilograme, spune că în prezent are un tonus mai bun și nu va renunța prea curând să facă sport cât de des îi permite timpul.

„Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc.

În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”, a mai spus Pavel Bartoș, potrivit aceleași surse.

3. Detalii neștiute despre debutul ca actor

Într-un interviu pentru revista VIVA din luna august, Pavel Bartoș povestea că atunci când a intrat la actorie și-a mințit părinții că este student la Drept.

„I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs.

Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret”, a mărturisit actorul.