Vedeta s-a tranformat în ultimii ani ajungând în prezent la o siluetă de invidiat

Paula Seling are 43 de ani și arată impresionant. Artista a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat după ce ani de-a rândul s-a luptat cu kilogramele în plus. Paula a apelat la o metodă de încredere pentru a-și transforma silueta.

A devenit vegană

Veganismul sau vegetarienismul au devenit o adevărată modă îb materie de stil de viață. Tot mai multe persoane publice aleg să se hrănească doar cu produse de origine vegetală în detrimentul celor provenite de la animale. Paula Seling se numără printre vedetele de la noi care au ales acest mod de a trăi din considerente morale.

Schimbarea alimentației a venit la pachet cu multe kilograme în minus și un tonus de invidiat. Astfel, artista nu regretă deloc alegerea făcută în materie de stil de viață.

Paula Seling a ales să nu mai consume deloc produse lactate sau carne nu singură, ci alături de partenerul ei. Vedeta susține că a ales acest drum după ce a urmărit o serie de documentare legate de industria alimentară.

Mai exact, cântăreața susține că a fost de-a dreptul oripilată de modul în care animalele sunt tratate. Paula Seling și soțul ei au decis să nu aibă legătură cu nimic legat de partea „neagră” a industriei alimentare. Astfel, schimbarea alimenației a venit mai degrabă ca un protest împotriva abuzurilor asupra animalelor.

„Noi ne-am hotărât urmărind niște documentare ce arătau adevărata față a industriei cărnuriilor de la noi și din străinătate și am constatat felul odios în care lumea tratează animalele în acest caz. Nu e ca la țară, pe vremuri, când bunicii aveau grijă de o vacă și o respectau și o iubeau, ci este cu totul altceva.”, mărturisea vedeta în trecut.

Sursa foto: Instagram

În noua abordare a vieții Paula nu consumă deloc lapte, ouă, brânzeturi. De altfel, nu doar că nu mănâncă deloc carne ci nu include în alimentație nici fructele de mare.

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde ține legătura cu fanii. La fiecare postare, urmăritorii Paulei se întrec în a o complimenta pentru modul în care arată acum. Ca majoritatea artiștilor, în această perioadă, Paula Seling are numeroase evenimente de onorat.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.