De curând, partenerul de viață al lui Jojo a fost jignit pe rețelele sociale, moment în care Paul Ipate a răbufnit.

Să fii persoană publică nu e deloc ușor, asta e cert, mai ales atunci când unii oameni nu ezită să le critice pe vedete. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Paul Ipate, care a fost jignit. Nemulțumirea sa vine din faptul că nu oamenii care nu îl cunosc își permit să îl critice. Cum era de așteptat, și Jojo a reacționat la astfel de comentarii răutăcioase printr-un mesaj inedit. 

Paul Ipate, criticat pentru aspectul fizic

În urmă cu o zi, partenerul de viață al lui Jojo a postat un mesaj în care este criticat pentru felul în care arată. Actorul a răbufnit, mărturisind că nu înțelege de ce unele persoane preferă să reacționeze așa. Ba mai mult, se pare că astfel de mesaje îl amuză pe Paul Ipate.

Se pare că nici felul în care interpretează personajele nu au fost pe placul internautului. Acesta este de părere că actorul joacă „ciudat” unele roluri.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paul Ipate (@paulipate)

„Să mă ierți, cred că nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine între actori!

Am observat că, în general, jucați roluri compatibile cu fizionomia, cu felul cum arătați… Arăți ciudat, joci roluri de ciudat”, este comentariul care l-a deranjat pe Paul Ipate.

Reacția lui Paul Ipate nu a întârziat să apară, mărturisind că s-a amuzat pe seama comentariului. Nu doar actorul a reacționat, ci și soția sa. Jojo a sărit în apărarea lui Paul Ipate și chiar i-a scris câteva versuri, care să se potrivească perfect cu tonul pe care l-a folosit internautul.

„Cel mai tare la mesajul ăsta e faptul că nu te poți hotărî dacă să mă iei la per-tu sau să-mi vorbești respectuos, la persoana a doua plural. Așa că te iert”, a fost reacția lui Paul Ipate.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.