Reclamă
Reclamă

Patru copii, cu vârste între șapte și 11 ani, au suferit mai multe traumatisme după ce cablul unei tiroliene din parcul de distracții Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, s-a rupt marți, iar victimele au căzut la pământ de la circa 2,5 metri înălțime, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

La fața locului s-au deplasat un elicopter SMURD de la Caransebeș și trei ambulanțe pentru a prelua victimele și a le transporta la spital pentru îngrijiri medicale.

„În parcul de distracții Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia patru minori, doi băieți și două fete, au suferit mai multe traumatisme prin cădere de la înălțime. Practic, din primele informații s-a rupt cablul tirolienei, iar cei patru au căzut de la 2 – 2,5 metri”, a transmis ISU Hunedoara.

Reclamă

Un băiat de șapte ani a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Hunedoara. Alți doi copii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva, iar cel de-al treilea primește îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Hunedoara.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro