Incendiul tragic de la hotelul Ferma Dacilor a produs o suferință inimaginabilă pentru Cornel Dinicu, patronul fermei, dar și pentru multe alte familii.

Fiul patronului, Victor, în vârstă de 11 ani, și-a pierdut viața în acea tragedie devastatoare. În mijlocul ruinelor și al lacrimilor, Cornel Dinicu se confruntă acum cu teama că ar putea fi arestat. El a făcut confesiuni tulburătoare prin intermediul unui mesaj emoționant.

Cornel Dinicu a fost nevoit să își confrunte propriile sentimente de durere în timp ce îl înmormânta pe fiul său. Prăbușirea pensiunii a distrus totul, lăsând în urmă doar dărâmături și o inimile sfâșiate ale familiilor victimelor.

Mesajul tulburător al lui Cornel Dinicu după înmormântarea fiului său

Cornel Dinicu a transmis un mesaj plin de durere și lacrimi, în care a subliniat neputința de a suporta calomniile și dezastrele care i-au bătut la ușă familiei sale. Cu toate acestea, patronul pensiunii a decis că trebuie să-și împărtășească povestea cu oamenii din jurul său.

A fost găsită ce-a de-a șaptea victimă a incendiului de la Ferma Dacilor. Este vorba despre copilul finului lui Cornel Dinicu, patronul pensiunii

Cornel Dinicu a făcut public faptul că, după înmormântarea copilului său, îl așteaptă o posibilă arestare. Mustrîndu-se că nu are altă opțiune, el a hotărât să vorbească despre tot ceea ce îl apasă pe suflet până când mai are puterea să facă acest lucru. În plus, a mărturisit că nu are unde să-și exprime adevărul și de aceea a ales să-și scrie gândurile.

„Este dincolo de puterea mea să suport aceste nenorociri și toate lucrurile pe care le spuneți despre mine, dar macar am incercat să vă povestesc. Acestea sunt nopțile în care stau în veghe în memoria fiului meu și am început să scriu pentru că nu am unde să-mi vărs durerea. Nu am niciunde unde să spun adevărul. Nu am prieteni în politică, nici în presă, nici măcar susținerea de care se vorbește mereu. Am mulți prieteni apropiați, dar nu sunt aceia despre care se aude mereu. Scriu pentru că am înțeles că după înmormântarea fiului, urmează să fiu arestat și cum altfel voi mai putea împărtăși cu voi povestea mea?!

Acest mesaj este o mărturisire publică pe care nu m-am așteptat să o fac vreodată, este durerea unui tată care își îngroapă propriul copil, este durerea unui prieten care își îngroapă cei mai apropiați prieteni”, a scris Cornel Dinicu.

Înmormântarea fiului său

A fost cea mai grea zi din viața lui Cornel Dinicu și a familiilor celor care și-au pierdut viețile în incendiul de la Ferma Dacilor. Patronul  și-a înmormântat fiul, iar o mulțime de oameni s-au adunat pentru a-l conduce pe Victor pe ultimul drum.

Atât adulți cât și prietenii băiatului au adus coroane și buchete cu flori. De asemenea, persoanele care au decedat în incendiu au fost înmormântate, iar familiile lor le-au însoțit pe ultimul drum pe cei doi prieteni ai lui Victor, Vlad Băiceanu și Adrian Marinescu.