Fără doar și poate, Adriana Trandafir și fiica ei au reușit să atragă antipatia multor echipe. Cele două s-au eschivat până acum de la nominalizările pentru ultima șansă, dar aseară nu au mai avut scăpare. Printre echipele care le-au nominalizat s-a numărat și Patrizia cu fiul ei. Cei doi au vrut să își justifice alegerea și au spus că s-au săturat de actoria Adrianei.

Patrizia Paglieri, amenințări la adresa Adrianei

Încă de data trecută, între Patrizia și Adriana a pornit un război care arde mocnit. Patrizia a fost nominalizată ediția trecută la ultima șansă, iar votul Adrianei a fost cel care a făcut diferența. Actrița nu și-a asumat dorința de a o trimite în cursă pe Patrizia și a îmbrăcat totul în cuvinte frumoase. Chef-ul nu a uitat gestul Adrianei, iar acum a venit momentul să îi întoarcă ”favoarea”. Încă de data trecută Patri a spus că această competiție va fi viața ei și moartea Adrianei. Patrizia și Francesco nu au stat prea mult pe gânduri atunci când le-a venit rândul să voteze. Ba mai mult, cei doi au fost foarte hotărâți și au știu din prima cine merită să lupte la ultima șansă.

Patrizia Paglieri s-a săturat de actoria Adrianei

Patrizia nu a intrat în Asia Expess cu gândul de a câștiga marele premiu. Aceasta a vrut să se bucure cât mai mult de competiție alături de fiul ei și au demonstrat că fac o echipă bună. Patri și Franci au trecut prin focurile ultimei șanse, iar acum au predat ștafeta Adrianei și fiicei sale. Patrizia și-a plănuit încă de data trecută să le trimită pe cele două în cursă, iar acum doar și-a argumentat alegerea.

”De data asta a dormit în grotă, cum am dormit toți. Eu n-am nimic cu ea. Nu se poate să îți pregătești mereu un speech. Știu că-i actriță, dar are totul o limită, nu se poate. Nu există o dată în care să nu li se întâmple ceva. Se prezintă fără machiaj și începe… ”