Reclamă

Pe Patrizia Paglieri o știe deja toată lumea după ce a fost jurat în cadrul emisiunii MasterChef, dar și după participarea la reality show-ul „Asia Express”, alături de fiul ei, Francesco. Aparițiile televizate i-au adus italiencei un plus de notorietate. Bruneta deține un restaurant în Capitală, iar prețurile la mâncare nu sunt deloc mici. 

Ce afacere profitabilă are Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri a venit în România în anul 1993. S-a îndrăgostit atât de tare de țara noastră, încât a decis să rămână și să-și crească fiul departe de țara natală. Pasionată de bucătărie încă din adolescență, italianca a făcut sacrificii mari pentru a ajunge unde și-a propus. A făcut parte din juriul emisiunii culinare MasterChef și și-a deschis propria afacere, care merge ca pe roate.

Din 2021, odată cu participarea și la „Asia Express”, bruneta este patroana unui local despre care mulți nu știau. Împreună cu fiul ei, Patrizia Paglieri a pus bazele unui local cu specific italian, situat pe Calea 13 Septembrie din București.

Pentru cei care vor să guste din preparatele italiencei, trebuie să știe că restaurantul este cu circuit închis, iar prețurile variază destul de mult față de alte localuri din Capitală.

Prețurile din meniul restaurantului nu sunt deloc mici

În pandemie, Patrizia Paglieri a făcut și unele renovări și a dat drumul la delivery. Prețurile au explodat, însă bruneta nu duce lipsă deloc de clienți. Pe lângă burgeri și paste, în meniul restaurantului se regăsește și faimoasa pizza italiană. Astfel, cea mai scumpă pizza la restaurantul brunetei costă aproximativ 50 de lei, iar comenzile curg pe bandă rulantă.

„Abia am terminat de renovat bucătăria de restaurant și am dat drumul la delivery. Sunt foarte obosită. A durat 3 săptămâni, am avut cumpărată aparatura și am schimbat gresia, am dat 6.000 de euro. Mă ajută Francesco, am dat drumul la mâncare, lumea zicea că m-a așteptat multă vreme.

Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice. Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decât pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru că face cu suflet, pentru casă. Vă aștept la Arromi, nume care vine de la iarba aromatică pe care o folosesc în mâncare”, declara Patrizia, anul trecut, pentru Click.ro. 


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro