Patrizia Paglieri se iubește cu un italian

Patrizia Paglieri a ajuns cunoscută în România, după ce a făcut parte din juriul emisiunii Masterchef. Vedeta și-a descoperit pasiunea pentru gătit în timp ce lucra în restaurantul tatălui său, după ce s-au mutat în România. Acum, este din nou în atenția publicului, datorită faptului că participă la emisiunea Asia Express alături de fiul ei, Francesco.

Concurenta show-ului de la Antena 1 a fost mereu rezervată când a venit vorba despre viața ei privată pe care a ținut-o departe de ochii lumii. A fost nevoită să își crească singură băiatul și nici nu a avut prea mare noroc în dragoste, până acum câțiva ani când l-a cunoscut pe iubitul ei din Sicilia.

Patrizia Paglieri de la Asia Express, declarații neașteptate despre iubitul ei: "Îmi împart viaţa între el şi bucătărie"

Discretă din fire, Patrizia Paglieri a oferit, totuși, câteva informații despre iubitul care este mai mic decât ea. Concurenta de la Asia Express și partenerul ei de viață nu lucrează în același domeniu, iar cunoscutul chef încearcă să își împartă viața între el și bucătărie. Niciunuia dintre el nu îi place să își expună viața pe social media, așa că din acest punct de vedere se înțeleg de minune.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a declarat Patrizia Paglieri.