Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco au spus da celei mai mari aventuri din viața lor. Cei doi au plecat pe Drumul Împăraților și și-au propus să vină acasă cu marele premiu. Cursa nu a fost deloc una ușoară, mai ales că sezonul s-a filmat în plină pandemie. Patrizia a spus că ar repeta oricând această experiență alături de fiul ei, dar Franci este destul de reținut.

Patrizia are prețuri noi în meniu

Patrizia este veterană în industria televiziunii. Înainte a ajuns la Antena 1, Patrizia Paglieri a făcut parte din juriul de la Master Chef. Aceasta este foarte exigentă atunci când vine vorba de domeniul culinar, iar la ea la restaurant totul este aranjat la linie. Patrizia Paglieri are un business de ani buni și o clientelă selectă. De când s-a întors de la filmările din Asia Express, chef Patrizia a decis să schimbe atmosfera la ea la restaurant. Aceasta a făcut câteva renovări, a schimbat faianța și asta nu e tot. Francesco și mama sa au profitat de pandemie și au deschis serviciu de delivery. Cam așa arată un meniu la restaurantul Patriziei.

Burger cu carne de viță Angus – 39 de lei
Porție de cartofi – 10 lei
Pizza (diverse sortimente) – între 24 și 49 de lei
Supă cremă de ciuperci și hribi – 22 de lei
Supă de fructe de mare și somon – 69 de lei
Paste (diverse sortimente) – între 25 și 30 de lei
Fructe de mare (creveți, somon la grătar, lup de mare, midii în vin alb – între 37 și 69 de lei

La restaurantul Arromia se servesc preparate pentru buzunare fine

Patrizia Paglieri a afirmat de fiecare dată când a avut ocazia că restaurantul ei este vizitat de lume selectă. Aceasta are o experiență vastă și știe cum să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Concurenta Asia Express îmbină diferite culturi culinare, iar rezultatul este unul de te lingi pe degete.

”Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice. Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decât pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru că face cu suflet, pentru casă. Vă aștept la Arromi, nume care vine de la iarba aromatică pe care o folosesc în mâncare”, a declarat Patrizia.