Reclamă
Reclamă

Chef Patrizia Paglieri, este cunoscută ca fiind un jurat exigent și o adevarată vedetă pe plan profesional. Ea a apărut la diferite show-uri culinare, unde și-a demostrat de fiecare dată abilitățile și talentul înnăscut.

Patrizia Paglieri a fost foarte atasată de mama ei, care în urmă cu o jumatate de an a decedat, fiind rapusă de cancer. Ea a suferit enorm și a încercat să își găsească puterea de a merge mai departe, pentru a-și crește copilul.

În general, Patrizia este o fire veselă și pozitivă şi încearcă întotdeauna să privească partea bună a lucrurilor. Ea privește înainte spre viitor și speră că rana lasată în suflet  se va vindeca cât mai curând. Mama sa a fost întotdeauna un suport moral pentru ea, a susținut-o și a ajutat-o mereu să își facă propria viață în România, dupa ce a divorțat de soțul ei.

Mama ei îi spunea mereu să nu creadă orice și pe oricine, să mediteze profund și să aleagă doar lucrurile bune. Familia ei au avut o afacere în Italia, unde Patrizia o ajuta pe mama ei la bucătărie dar dupa căsătorie lucurile au luat o întorsatură majoră. Cu timpul, tatăl ei a decis să isi deschidă un casino în România iar, în urma divorțului, Patrizia s-a mutat cu el pentru a avea un alt inceput și o viață mult mai bună.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro