Patrizia Paglieri și fiul ei au fost mereu o echipă constantă în Asia Express. Chiar dacă nu au fost prea multe momentele în care să ajungă pe primul loc, Patrizia a jucat mereu fair și și-a asumat că este loc de mai bine.

Patrizia a spus adevăratul motiv pentru care Zarug n-a înghițit-o pe Adriana Trandafir

Fără doar și poate, Zarug și-a pus în cap toți colegii din Asia Express. Colegul lui Lorelai nu și-a menajat deloc adversarii și a aruncat mereu cu replici dure la adresa lor. Nimeni nu a scăpat până acum de aciditatea lui Zarug. Desigur, vechea inamică a lui Zarug este Adriana Trandafir și cu siguranță nu o va ierta prea curând. Chiar dacă a părăsit competiția, Zarug încă mai este pe buzele multor. Inclusiv pe cele ale Adrianei Trandafir. Aceasta a deschis subiectul de față cu Patrizia pe care a întrebat-o dacă știe motivul pentru care Zarug o ura. Patrizia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus.

”Da, știu. Pentru că l-ai făcut c***ă.”

S-a săturat sau nu mama lui Francesco de actoria Adrianei?

Patrizia nu a intrat în Asia Expess cu gândul de a câștiga marele premiu. Aceasta a vrut să se bucure cât mai mult de competiție alături de fiul ei și au demonstrat că fac o echipă bună. Patri și Franci au trecut prin focurile ultimei șanse, iar acum au predat ștafeta Adrianei și fiicei sale. Patrizia și-a plănuit încă de data trecută să le trimită pe cele două în cursă, iar acum doar și-a argumentat alegerea.

”De data asta a dormit în grotă, cum am dormit toți. Eu n-am nimic cu ea. Nu se poate să îți pregătești mereu un speech. Știu că-i actriță, dar are totul o limită, nu se poate. Nu există o dată în care să nu li se întâmple ceva. Se prezintă fără machiaj și începe… ” spunea săptămâna trecută Patrizia.