Patrick Borcea, in vârsta de 23 de ani, s-a inscris anul acesta la examenul de bacalaureat. Din păcate pentru tânar, tatal lui nu l-a lasat sa sustina probele. De ce i-a interzis Cristi Borcea sa participe la examenul maturitatii? Motivul este unul la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Are legatura cu numele pe care il poarta. Chiar tatal lui a povestit toata patania.

Reclamă

Patrick Borcea s-a hotarat anul acesta sa sustina examenul de bacalaureat. Acesta s-a inscris la un liceu din comuna Cetate, județul Dolj, dar nu s-a prezentat la prima sesiune. Motivul a fost explicat de tatal sau, fostul actionar de la Dinamo. Cristi Borcea a vorbit despre problema fiului sau si despre suspiciunile pe care le-ar fi trezit acesta daca s-ar fi prezentat la examen. Se pare ca tânărul Patrick a avut o problema de sanatate. Acesta si-a rupt mana la un meci de fotbal și a fost nevoit sa si-o puna in ghips.

Potrivit lui Cristi Borcea, tanarul ar fi trezit suspiciuni prin participarea lui cu mana in ghips. Acesta crede ca Patrick Borcea ar fi putut fi acuzat ca a copiat la examen sau ca l-a avut masluit. Asta doar pentru ca poarta numele lui si oamenii nu au incredere in el. Asadar, desi regulamentele Ministerului Educatiei ii permit tanarului sa sustina proba prin dictare, cu ajutorul unui profesor asistent de la alta materie, baiatul a ales sa nu se prezinte in prima sesiune.

Reclamă

”Patrick s-a înscris la examenul de bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare”, a precizat Cristian Borcea, pentru Libertatea.

Cum a ajuns Patrick Borcea să dea Bacul la 23 de ani

Băiatul cel mare al lui Cristi a facut clasa a 9-a intr-un liceu din Austria. Pentru ca nu s-a acomodat sistemului si vietii intr-o tara straina, acesta s-a intors in tara. În 2012,  Patrick Borcea s-a transferat la ”International School of Bucharest”, colegiu privat pe care l-a absolvit în 2017, după cum a scris Wowbiz. Din pacate, in perioada in care trebuia sa sustina examenul de bacalaureat, tatal lui a fost inchis, iar tanarul a ramas pe cap cu toate problemele familiei.