Pastramă se dovedește a fi un adevarat sprijin pentru Robert Sfăt, in aceste momente grele. Tânărul a fost dat afara din casa de Brigitte, iar de atunci traieste pe unde apuca. Baiatul a marturisit ca a dormit pe banci, sub cerul liber. Mai mult, Robert a afirmat ca nu a avut bani nici de un covrig si ca a trebuit sa cerseasca pentru a manca.

Reclamă

Înduiosat de suferinta tanarului, Florin Pastramă nu poate sa rămână impasibil. Acesta a sarit in ajutorul fiului sau vitreg. Chiar daca Brigitte nu vrea sa mai auda de Robert, sotul acesteia dovedeste ca are o inima mare. Atunci cand a auzit ca baiatul locuieste pe strazi, Pastramă i-a pus la dispozitie fosta lui casa. Acesta il invita pe tanar sa mearga sa locuiasca acolo, alaturi de Florentina Pastrama, bunica vitrega. Mai mult, Florin il asigura pe Robert ca femeia il va primi cu bratele deschise.

Potrivit lui Pastramă, relatia dintre el si Robert a fost intotdeauna una foarte buna. Asta pana la incidentul cu masina si scandalul cu Brigitte. Fostul concurent de la Ferma i-a mai transmis fiului sau vitreg ca poate sa il sune pe el de fiecare data cand are probleme. Trebuie doar sa puna mâna pe telefon și Pastramă îi va sări în ajutor negresit.

Reclamă

„Să-și vadă de treaba lui, să mă sune pe mine. Îi ofer casa unde am locuit eu până se rezolvă toate problemele. Mama mea îl așteaptă cu brațele deschise, cu masa pusă, ca și la noi. Noi vrem să fim uniți, nu vrem să-i facem rău, cu cuvinte mă refer. Doar să mă sune să stăm de vorbă”, a declarat Florin Pastramă într-un interviu.

Brigitte i-a furat moștenirea fiului său?

În timp ce Pastramă s-a inmuiat si a decis sa isi ajute fiul vitreg, acesta face declaratii incredibile la adresa lui Brigitte. Robert isi acuza mama ca nu i-a dat partea din mostenire care i s-ar cuvenit de la raposatul sau tata. Tanarul a ramas orfan la varsta de numai doi ani, iar cand a devenit major trebuia sa intre in posesia mostenirii. Baiatul a semnat o procura pentru ca Brigitte sa poate vanda o proprietate ramasa de la tatal lui. In urma vanzarii, Robert trebuia sa primeasca 54.000 de euro, insa mama sa nu i-ar fi dat nici macar un cent.