Această perioadă este una perfectă pentru a scoate pasiunea de la naftalină! Dacă simți că a trecut o veșnicie de când nu ai mai trăit cu pasiune, astrologii sunt de părere că acum e momentul. Dintre toate zodiile, următoarele sunt cele care vor profita la maxim de pasiunea ce dăinuie adânc în ele.

Fecioară

În această perioadă ești mult mai axată pe propria persoană. Vei face tot posibil să ieși din zona ta de confort, acolo unde poți controla lucrurile cu precizie și te vei avânta în abis. Fecioarele vor căuta în această perioadă o relație intensă, plină de erotism dar și de încredere. Totuși, nu vor apela la relații de o noapte, ci vor dori ceva pe termen lung.

Pești

Femeia Pești simte că ceva ciudat se întâmplă. Aceasta își poate da seama acum, după mult timp, cât de mult îi lipsesc poveștile siropoase și pasionale de dragoste. Să nu te mire dacă va veni acasă cu o serie de lenjerii fine de pat și îmbrăcăminte sexy.

Pasiunea e la ea acasă lunile astea pentru aceste zodii!

Săgetător

Această perioadă este una benefică pentru tine. Vei reuși să te regăsești și să îți redescoperi corpul. La tine nu mai e vorba doar de iubire, ci de mult mai mult. Te vei simți gata să te aventurezi în necunoscut și să cunoști oameni și experiențe noi. Nu uita, urmează-ți instinctul și lasă partea conștientă de-o parte.

Balanță

Așa cum toată lumea știe, acești nativi se află întotdeauna în conflict cu ei înșiși. Au tendința să cântărească lucrurile mult mai mult decât este necesar. Totuși, în această perioadă nativii Balanță vor reuși să cu cerească și să se lase cuceriți la rândul lor.