Reclamă
Reclamă

Billie Eilish și-a surpins fanii sâmbăta aceasta, atunci când a apărut pe covorul roșu cu un nou look.

Vedeta în vârstă de 17 ani a fost apreciată de fani pentru noua sa tunsoare, iar mulți au fst de păere că ea va aduce din nou în tendințe tunsorile din anii 80′.

Cu toate astea, Billie a mărturisit că noua ei tunsoare nu a fost alegerea ei în totalitate. Din câte se pare, ea a avut o experiență neplăcută atunci când și-a vopsit părul, apoi a fost nevoită ulterior să rămână așa pâna dezastrul va fi reparat.

Reclamă

Părul neon al câtăreței pare că a fost tuns mai scurt în față și mai lung în spate, imitând stilul unor artiști precum David Bowie sau Billy Ray Cyrus.

Billie a declarat: „Cineva mi-a vopsit părul și a reușit să ardă jumătate din el. Asta (tunsoarea) nu a fost făcută intenționat.”

Întrebată dacă își va păstra lookul pentru mult timp, tânăra a afirmat că își dorește doar ca părul ei să crească mai repede și că nu are de gând să rămână cu această tunsoare.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro