Vedeta are parte de un val de critici și ironii după ce numele ei a fost în centrul unui scandal


Denisa Filcea traversează o perioadă delicată pe care orice persoană publică ar gestiona-o cu dificultate. Vedeta a fost pusă la zid de una dintre colaboratoarele ei, iar gestul a adus cu sine numeroase reacții în mediul online. De la replici acide la jigniri sau ironii, toate au avut-o ca țintă în ultima vreme.

Acuzată că nu ar vrea să plătească pentru anumite servicii

Sursa foto: Instagram

Denisa Filcea, partenera de viață a lui Flick a „gustat” recent și partea mai puțin frumoasă a notorietății. Vedeta s-a trezit într-un scandal care o viza în mod direct cu unul dintre fotografii cu care mai colaborase. Este vorba despre o tânără ucraineană care a    dezvăluit varianta ei de adevăr în acest context. Fotograful a precizat că partenera lui Flick și-ar fi dorit să profite de generozitatea ei și să-i achite ședinta foto a botezului cu o sumă modică.

În apărarea tinerei au sărit numeroși internauți. Printre cei care și-au exprimat compasiunea vizavi de experiența ei s-au numărat și câteva persoane publice. Irina Deaconescu sau Aluziva au adăugat comentarii la postarea tinerei ucrainience.

Denisa Filcea ironizata

Denisa Filcea nu a reacționat imediat la gestul făcut de fosta ei colaboratoare. De altfel, vedeta a lăsat o perioadă de pauză pe contul ei de socializare, fapt care i-a scandalizat mai mult pe unii dintre internauți.

Valul de critici și ironii din mediul online continuă însă la adresa brunetei. Într-un video devenit viral pe Tik Tok, Denisa Filcea este ironizată pentru declarațiile ei. Mai exact, aceasta a mărturisit că este extrem de atentă cu cheltuielile ei, mai ales datorită faptului că muncește mult pentru banii obținuți.

Internauții au scos însă la iveală un video din trecut în care vedeta vorbea ostentativ despre accesoriile prețioase pe care le are și pe care nu și le-ar permite o persoană de rând.

În comentarii, numeroși utilizatori ai rețelelor de socializare au fost extrem de acizi la adresa acesteia.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.