După ce a trăit o experiență inedită în Republica Dominică, TJ Miles este gată să se ocupe și mai mult de afacere. Excentricul vlogger mărturisea la începutul competiției că a venit în România pentru a pune bazele unei afaceri, care astăzi este una de succes. Tiberiu Iordache, pe numele său real, s-a întors în țară pentru a revoluționa industria auto. Fostul concurent de la „Survivor România” deține un service, situat în centrul Capitalei, pe strada Barbu Văcărescu. 

Tj Miles: Afacerea este fix ca un copil mic

Recent, TJ Miles a mărturisit că afacerea lui merge bine, după o perioadă în care a făcut multe eforturi. Cât despre service-ul auto, acesta este de părere că fără implicare, nu ar fi reușit să ajungă aici. Ba mai mult, în ultima vreme, afacerea lui TJ Miles a ajuns să fie și mai cunoscută.

„Pitcar Automotive. Pitcar merge foarte bine. Merge bine deoarece s-a muncit, s-a investit, s-a train-uit, s-a făcut așa cum trebuie ca să aibă o șansă să fie successful. Altfel, nu avea nicio șansă.

Afacerea este fix ca un copil mic. Trebuie să fie crescută, cu dragoste, cu ajutor, treci prin ea, prin multe etape. O crești. De mică. Și o faci mare. Și acum este în stadiul de maturitate. Începe să o știe lumea, să o cunoască, ea începe să facă din ce în ce mai bine”, a declarat TJ Miles pentru fanatik.ro. 

Pariu că nu știai! Din ce își rotunjește veniturile TJ Miles, fostul concurent de la „Survivor România”
Colaj Substantial

Se pare că TJ Miles se implică cu tot sufletul în afacerea pe care o deține alături de asociatul său, Mihail. Vloggerul a mărturisit că și-a dorit să își vadă clienții fericiți, la fel și angajații. Abia după s-a gândit și la profit, a susținut acesta.

„Clienții sunt fericiți și, în final, și patronul este fericit. Întotdeauna, într-o afacere, ești ultimul care face bani – trebuie, mai întâi, să faci clientul fericit și să ai grijă de angajați”, a mai spus fostul concurent de la „Survivor România” pentru sursa citată anterior.