Vedeta a explicat cât de importantă este semnificația culorilor pe care le purtăm și cât de importantă este

Culorile pe care alegi să le porți în fiecare zi îți pot influența radical deciziile și destinul în viață. Este vorba despre o știință, despre un domeniu destul de amplu. 

Vedeta Giulia Nahmany a povestit pentru o televiziune din România cum reușește să aibă o viață liniștită. De asemenea, a explicat în detaliu acest fenomen al culorilor.

Giulia Nahmany și secretul unei vieți liniștite

Vedeta a povestit cum ne influențează starea de spirit și viața culorile pe care le alegem zilnic.

,,Culorile – Sunt o știință întreagă. Au mare legătura în ceea ce privește spiritualitatea, pentru că, centru de forță reprezintă o anumită culoare, iar acea culoare are mai multe culori. E ca o floare cu foarte multe petale și atunci bineînțeles că fiecare culoare ne crează o anumită stare specifică.

Social media

De exemplu culoarea roșu: Simbolizează focul. Atunci când vrem să dinamizăm focul nostru lăuntric, atunci trebuie să purtăm roșu, sau culori care sunt mai puternice Verdele este culoarea liniștii și abundenței, iar albul, care este aparent o non culoare, este de fapt cea mai pură culoare dintre toate.

Ne aduce într-o stare de puritate, cea mai luminoasă stare, acolo unde trebuie să fim, de beatitudine, de fericire,de iubire. Sunt psiholog, sunt doctor, sunt astrolog, sunt profesoară sunt super mommy, sunt de toate.”, a decalarat Giulia Nahmany, potrivit antenastars.ro.

Giulia Nahmany și soțul ei au sărbătorit 12 ani de căsnicie

Povestea de dragoste dintre cei doi este una parcă desprinsă din basme. În urmă cu doar puțin timp vedeta și soțul ei au aniversat 12 ani de la căsătorie. Iată ce mesaj a postat pe rețelele de socializare.

„Exact acum 12 ani este ziua în care m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. Ancora mea, sufletul meu pereche și persoana care mă iubește cu adevărat pentru cine sunt, pentru sufletul meu. Aceasta este o postare personală foarte rară, pentru că am fost foarte discretă cu viața mea privată.

social media

El a fost cu mine în cele mai grele și în cele mai frumoase momente. Când am născut, când sufeream după moartea părinților mei, când plângeam sau râdeam, fiind un echilibru pentru tot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi prntru momentul în care l-am văzut pe stardă (da, e tipul de poveste adevărată ca la Hollywood) și pentru că mi-a fost ghid în absolut tot.

Mulțumesc Cătălin pentru că ești așa cum ești și pentru că mă iubești necondiționat. Sunt chiar binecuvântată.❤️”, a scris actrița pe social media.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!