În urmă cu mai bine de 7 ani, anumite vedete din showbiz au fost implicate în scandalul cu iz penal, în care persoane celebre încasau mii de euro pentru a trece prin așternuturile afaceriștilor din România.

Dosarul penal în care au fost implicate vedetele autohtone s-a numit „Vedete de lux pentru politicieni”. Cu toate acestea însă, esențialul este altul. Astăzi vă vom dezvălui cine sunt, de fapt, femeile celebre care au făcut amor pe bani cu milionarii României.

În urmă cu câțiva ani, vedetele care au fost implicate în scandalul pentru dosarul de prostituție și proxenetism au încasat sume de ordinul miilor de euro. Au fost date publicității nume celebre, precum Daniela Crudu, Mădălina Pamfile sau Diana Gureșoaie.

Acestea întrețineau relații intime cu oameni de afaceri, ba chiar și politicieni, contra unor sume grase de bani. Totul făcea parte dintr-o adevărată rețea de proxenetism, condusă de Lavinia Despina și Diana Gureșoaie.

Diana Gureșoaie a fost capul rețelei

Diana Gureșoaie s-a numărat printre personajele cheie în dosarul de prostituție și proxenetism, fiind considerată capul rețelei. A fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare, iar după aflarea sentinței s-a retras o perioadă la Miami. În prezent, Diana se află în țară și duce o viață de lux, însă nimeni nu știe de unde provin veniturile considerabile ale vedetei.

Pariu că nu știai! Cine sunt vedetele din România care au făcut amor pe bani. Vei rămâne cu gură căscată!
colaj substantial

Daniela Crudu a făcut amor pe bani cu oameni de afaceri

Daniela Crudu a întreținut pe acea vreme, relații sexuale cu Ioan Neculaie, primind suma de 2.000 de euro. În fața autorităților, Cruduța a declarat atunci că se află într-o relație cu afaceristul, însă dovezile anchetatorilor au contrazis-o cu vârf și îndesat.

Mădălin Pamfile a făcut parte din aceeași rețea

Printre prostituatele de lux se număra și Mădălina Pamfile. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu și a lui Radu Mazăre  și-a recunoscut atunci fapta în fața instanței și s-a ales cu o amendă contravențională.