Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc. A jucat într-o mulțime de filme și piese de teatru, reușind să cucerească inimile a mii de români. Este apreciată și îndrăgită de o comunitate impresionantă de admiratori. 

Maia este considerată una dintre cele mai inedite apariții. Talentul său actoricesc i-a adus o mulțime de laude și va rămâne cu siguranță o adevărată legendă în industria actoriei. Marea doamnă are 3 copii frumoși, dar și talentați. Fiul său are 37 de ani, iar cele două fiice 23 și respectiv 19 ani.

Cine este și cu ce se ocupă fiul Maiei

Cei 3 sunt pasionați de actorie și îi calcă pe urme mamei lor. Tudor Istodor este cel mai mare dintre copiii artistei. În 2007 a absolvit Universitatea de Artă teatrală și Cinematografică „I.L Caragiale”. A devenit un actor tânăr, talentat, pasionat de teatru și film. Tot în același an în care a absolvit facultatea, Tudor a primit premiul pentru cel mai bun actor în rolul „El” din „Examen”.

Toate acestea întâmplându-se în cadrul Festivalului CineMaIubit, din capitală. Pentru monologul „Paharul” a primit premiul special în Gala HOP, 2010. În 2016 a primit premiul pentru cel mai bun actor în rolul lui „Radu” din lungmetrajul „Fixeur”.

Pariu că nu știai! Cine sunt copiii actriței Maia Morgenstern și cu ce se ocupă. Fanii au rămas uimiți atunci când au aflat
social media

Cine sunt cele două fetele ale actriței

Eva Lea Cabiria are 23 de ani și este la fel de pasionată de actorie, precum mama sa. Locuiește în Cluj și este studentă în domeniu. Ana Isadora este mezina familiei. Are 19 ani și este hotărâtă să profeseze în industria teatrului. Deși inițial a vrut să devină psiholog, ulterior, aceasta a decis să-i urmeze și ea exemplul actriței. Cei 3 copii ai Maiei Morgenstern sunt din căsnicii diferite.

Astfel că, Tudor este fiul actorului Claudiu Istodor. Eva Lea Cabiria este fiica actorului Demeter Andraș, iar Ana, fiica lui Dumitru Bălățeanu. Cu toate acestea, Maia nu a făcut diferențe între copii și se bucură în aceeași măsură de toți cei 3, chiar dacă au venit pe lume din căsnicii diferite.