Zanni are peste 100 de tatuaje pe corp.

Zanni a avut o copilărie grea, trăind într-un orfelinat, iar desenele de pe corp îi reprezintă suferința. Artistul a recunoscut că are peste o sută de tatuaje și fiecare dintre el are o poveste.

Zanni a renunțat la imaginea sa de copil cuminte și a ales să se tatueze și să se vopsească. Tânărul a intrat sub aripa protectoare a lui Alex Velea și de acolo a început succesul său. El este un fan înrăit al tatuajelor, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Artistul și-a creat o imagine și toată lumea îl recunoaște așa. Are tatuaje și pe față sau pe gât, făcute de când era adolescent. Tatuajul de pe frunte reprezintă un cuvânt, scris vertical, „MUSEUM” se înseamnă muzeu. La fel ca celelalte desene pe piele, și acesta are o poveste din viața sa.

Social media

Zanni și-a făcut tatuajele având o poveste în spate

Zanni a avut o copilărie grea și toată lumea știe acest lucru. Tatuajele sale au o poveste, iar artistul le-a explicat pe câteva dintre ele. Cel cu „Home” reprezintă visul său de a avea propria sa locuință și să știe că are un acoperiș deasupra capului. Își dorește un loc în care să fie liniștit și să scape de sentimentul neplăcut care îi apare tot timpul.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.