Cum au poreclit-o americanii pe Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre prezențele longevive ala televiziunii din România. Aceasta se află pe micile ecrane de ani de zile și are o carieră vastă. Vedeta a ajuns chiar și la Premiile Oscar, în calitate de corespondent special și a primit chiar și o poreclă de la americani. Cum au numit-o cei de peste ocean?

În cadrul unui interviu recent, Andreea Marin și-a amintit despre începuturile carierei sale, pe vreme când era corespondent special la Premiile Oscar. Aceasta s-a bucurat de funcția cu care a fost investită, însă a avut o mică probleme. Cum era la început de carieră, vedeta nu avea o garderobă prea vastă, așa că pentru mai multe zile a purtat același sacou. La fiecare transmisiune live, Andreea Marin a apărut în același sacou galben, fapt ce a atras o poreclă inedită.

„Am fost reprezentantul televiziunii naționale – corespondent special la premiile Oscar. Aveam un singur sacou: vestitul sacou galben. Și am fost numită acolo, la Los Angeles, «Lady in yellow» (n.r. doamna în galben).

Ei credeau că am 10 sacouri și că în fiecare zi schimb câte unul și că e cumva o strategie de marketing. Dar eu nu aveam decât unul bun, de la Irina Schrotter, îmi amintesc și acum. Mi-a purtat noroc sau eu i-am purtat noroc, cine știe. Și am fost cu el la toate transmisiunile live de acolo.”, a declarat Andreea Marin, potrivit impact.ro.

Pariu că nu știai! Ce poreclă a primit Andreea Marin de la americani, pe vreme când era corespondent la premiile Oscar
Instagram

Cum arată garderoba Andreei Marin acum

Anii au trecut, iar acum Andreea Marin se poate lăuda cu o garderobă impresionantă. Vedeta abordează un stil clasic, elegant, însă nici acum nu pune mare preț pe haine. Pentru majoritatea aparițiilor, aceasta se îmbracă singură și nu are un stilist vestimentar.

Andreea Marin spune că hainele nu cotează atât de mult, importantă este atitudine, așa că nu consideră că ar trebui să aibă un ajutor în acest sens.

„Niciodată nu mi-a plăcut ideea asta de a exagera. Totul e numai cu stilist. Eu nici în ziua de astăzi nu am un stilist. Lucrez cu stiliști pentru anumite ședințe foto speciale, pentru pictoriale în reviste, dar nu pentru orice drum pe care îl fac în fiecare zi. Mi se pare o exagerare, care nu e necesară pur și simplu. Nu trebuie să ne îndepărtăm atât de mult de naturalețe, de firesc, de ceea ce suntem.”, a mai spus Andreea Marin.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.