„Românii au talent” este fără doar și poate emisiunea preferată a multor telespectatori. Fanii abia au așteptat să înceapă sezonul cu numărul 12. Publicul a fost încântat să îl vadă pe Mihai Bobonete în postura de jurat. Actorul a fost bine plătit pentru noul sezon al emisiunii. 

Mihai Bobonete ar primi mai mulți bani decât Andra

Actorul ar fi semnat un contract cu producătorii emisiunii pentru o sumă cuprinsă între 20.000 și 30.000 de euro. Salariul este unul destul de mare, dar nu la fel ca al Andrei, care ar fi cea mai bine plătită dintre jurați, alături de Andi Moisescu, potrivit impact.ro. 

Artista ar fi semnat un contract pentru 12.000 de euro pe lună. Filmările pentru „Românii au talent” se desfășoară pe o perioadă de patru luni, iar la un calcul simplu, artista ar primi suma de 48.000 de euro.

Pariu că nu știai! Câți bani ar primi Mihai Bobonete de la „Românii au talent”
Colaj Substantial

Mihai Bobonete, încântat de a fi la masa juriului în emisiunea „Românii au talent”

Actorul mărturisea la începutul sezonului că este fericit să lucreze cu oameni pe care îi cunoaște de mulți ani. Tot atunci, Mihai Bobonete preciza că Andra și Andi Moisescu i-au primit cum se cuvine în echipă. Cei doi l-au ajutat atât pe el, cât și pe Dragoș Bucur să se adapteze.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte”, preciza la acel moment Mihai Bobonete.

Tot atunci, Mihai Bobonete mărturisea că este un mare fan al emisiunii și că a urmărit „Românii au talent” încă de la primul sezon. Într-un moment de sinceritate, actorul a precizat cum obișnuia să se uite la show atunci când era acasă.

„Trebuie să spun că eu mă uit la Românii au talent de la primul sezon. De obicei, vineri seara mă prinde în bucătărie. Am televizor și acolo. Dau pe Românii au talent pentru că merge foarte bine cu șprițul emisiunea asta”, a mai spus actorul.