A venit vara, iar un weekend parcă nu e weekend fără un grătar pe cinste. Dar ce te faci atunci când stai în buricul Bucureștiului? Ei bine, nu-ți face griji, căci soluții, slavă Domnului, sunt la tot pasul.

Dacă locuiești în București, dar ai poftă de un grătar suculet și de o sticlă de bere, află că le poți face pe ambele, fără prea mare efort.

Cum? Ei bine, în apropierea Capitalei există câteva locuri care îți permit să „încingi” un grătar și să pui o caserolă de mici la sfârâit.

Care sunt locurile de lângă București unde poți face, lejer, un grătar

Mihăilești. Dacă ai poftă de un grătar pe cinste, poți merge la Mihăilești. Acolo nu doar că îți poți permite să faci chiar tu grătarul, ci te poți așeza, fără probleme, la o terasă la care se servesc produse făcute pe grătar. Privește partea bună: nici nu te mai afumi și nu mai depui niciun fel de efort.

Cernica. Cu siguranță ai auzit de acest loc cel puțin o dată. Este perfect pentru a face un grătar și pentru a te bucura de clipe minunate în compania celor dragi, departe de agitația din centrul Bucureștiului.

pixabay

Comana. Pe lângă faptul că aici poți aprinde liniștit focul de grătar, te poți bucura și de aer curat, de plimbări în aer liber și de tot felul de activități relaxante. Sună bine, nu?

Și Mogoșoaia este de neratat!

Mogoșoaia. Cunoscut pentru frumusețea lui, acest loc este o oază de bucurie și relaxare pentru orice dorește să-l viziteze. Așadar, dacă nu ai făcut nimic în acest weekend, dar vrei să ai activitate weekendul viitor, asta e soluția! Ia-ți câțiva prieteni și bucură-te de natură și de un picnic ca la carte.

Belciugatele. Nici acest loc nu este de neglijat. Aflat tot în apropierea Capitalei, Belciugatele oferă oamenilor relaxare, dar și spații verzi în care poți face grătare cu cei dragi. Tot ce trebuie să faci acum este să-ți pui în ordine lista de cumpărături, să-ți anunți prietenii și să plănuiești un weekend de neuitat.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.