Fără doar și poate, Jador se numără printre cei mai apreciați maneliști de la noi. Artistul nu stă deloc rău la capitolul carieră, dar nici în dragoste. Chiar dacă în prezent se bucură de succes, puțini știu că artistul visa să lucreze într-un alt domeniu care nu avea legătură cu muzica. 

Jador își dorea să se facă preot

În cadrul unui interviu, artistul a povestit că voia să se facă preot. Ulterior, manelistul și-a dat seama că rolul nu l-ar prinde atât de bine pe cât o face muzica. De aceea, a renunțat la ideea de a sluji lui Dumnezeu și s-a dedicat pasiunii sale, care l-a făcut celebru.

„Voiam să mă fac preot, dar mi-am dat seama că îmi plac prea mult femeile ca să mă fac preot”, a mărturisit Jador.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #jador_official_one @jador ♬ original sound – Momente de Inspirație

Chiar dacă acum încântă fanii cu melodiile sale, artistul nu are studii în muzică, ci într-un alt domeniu. Artistul mărturisea că făcea le făcea probleme părinților și de aceea nu l-au încurajat să urmeze o facultate. Chiar dacă a trăit în condiții dificile, manelistul nu s-a dat bătut și a dat Bacalaureatul, examen ce a fost promovat cu nota 7,24.

Tot atunci, manelistul mărturisea că nu îi este rușine cu originile sale și că a absolvit în anul 2017 Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Ba mai mult, la acel moment și-a dorit să urmeze și un masterat în același domeniu.

După participarea la emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”, Jador s-a făcut remarcat, iar oamenii au început să îi asculte muzica. Pe vremea când nu era celebru, manelistul mărturisea că își dorește să își facă o carieră în muzică.

În prezent, Jador se pregătește de masteratul pe care îl va începe în toamnă, decizie care i-a surprins pe fanii artistului.