Chef Foa este unul dintre cei mai renumiți bucătari din România și de mulți ani este în atenția publicului. Pasiunea pentru bucătărie și pentru mâncarea bună l-au dus departe, însă puțin știu că acesta mai are și alte talente „ascunse”. Ce face chef Foa când nu se află în bucătărie?

Celebrul jurat de la „Masterchef” este un as atunci când vine vorba despre preparatele culinare. Are în spate o carieră vastă și a intrat în bucătărie de la o vârstă fragedă. S-a făcut cunoscut publicului larg în emisiunea „The Flavours – 3 bucătari” de la Prima TV, iar acum a ajuns departe. Deși pare că și-a dedicat viața artei culinare, chef Foa are și alte pasiuni, la care se pricepe destul de bine.

În cadrul unui interviu recent, chef-ul a mărturisit că mai este pasionat și de lucrul în pile sau lemn. Deși nimeni nu se aștepta chef Foa este foarte iscusit atunci când vine vorba de cusut și chiar a realizat câteva produse surprinzătoare.

„Îmi place să cos, să lucrez piele sau lemn, să desenez. Îmi place să îmi imaginez lucruri şi după să le pun şi în realitate cu mâna, la fel ca în bucătărie, numai că în alte domenii.”, a declarat Chef Foa, potrivit click.ro.

Talentul ascuns a lui chef Foa. Cu ce se ocupă celebrul bucătar în timpul liber
Social media

Chef Foa, planuri mari de viitor

Chiar dacă ar și alte pasiuni, principala rămâne bucătăria, acolo unde chef Foa excelează. Acesta tocmai ce a deschis un restaurant în Cluj și are planuri mari de viitor. Numai în acest an, juratul de la „Masterchef” urmează să deschidă alte cinci locații și nu intenționează să se oprească aici.

„Tocmai am mai deschis un restaurant la Cluj, primul a la carte din grup, iar în Bucureşti alte două stradale. Mai urmează alte deschideri anul acesta, vreo cinci, un oraş nou în care ne extindem – Timişoara, şi multe altele. Însă pentru toate astea am nevoie şi de o echipă mai mare. Aşa că îi aştept pe toţi cei care vor să lucreze cu mine să mi se alăture.”, a mai spus chef Foa.