Tzancă Uraganu nu ezită să facă furori printre fanii! Însă, de această dată, manelistul a apărut într-o ipostază neașteptată. Iată despre ce este vorba

Tzancă Uraganu se numără printre cei mai îndrăgiți maneliști din țară. A fost văzut într-o mulțime de ipostaze până acum, atât în viața amoroasă, cât și la evenimente, însă niciodată nu a apărut în asemenea ipostaze. Cântărețul s-a filmat extrem de sexy într-unul dintre bolizii săi de lux. 

Tzancă a rupt gura târgului pe rețelele de socializare după ce s-a filmat la bustul gol. Probabil, încântat de felul în care arată, artistul și-a dorit să le pună inimile fanelor pe jar. Și a și reușit! A știut exact ceea ce trebuie să facă pentru a face noi cuceriri în mediul online.

Tzancă Uraganu, așa cum nu l-ai mai văzut!

Cu siguranță nu l-ai văzut așa până acum! Mereu îmbrăcat la patru ace, cu cele mai de lux costume și articole vestimentare, Tzancă nu a renunțat până acum la haine. De data aceasta, însă, internauții au rămas mască când l-au văzut. Astfel că, manelistul și-a dat jos sacourile scumpe și tricourile de la marile branduri și a ținut să se arate gol goluț în fața femeilor. A purtat o șapcă roșie și o pereche de ochelari de soare și s-a urcat la volanul uneia dintre mașinile sale luxoase. Cu un șarm aparte și o atitudine de mascul feroce, Tzancă Uraganu a rupt gura târgului!

@tzzzancauraganu♬ оригинальный звук – Лера😈

Tzancă Uraganu consideră că nu are atât de mulți bani pe cât se vede

Tzancă Uraganu s-a afișat de-a lungul timpului cu o mulțime de bolizi de lux și o imagine impecabilă în ceea ce privește stilul său vestimentar. A dovedit faptul că are o situație financiară extrem de bună, însă se pare că manelistul a contrazis aceste lucruri în urmă cu ceva timp.

„Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu.”, a declarat Tzancă Uraganu în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.