Iată cum arată acum locuința în care Kevin le-a organizat farsele celor doi tâlhari.

Fără doar și poate, „Singur Acasă” este cel mai cunoscut film difuzat în perioada Crăciunului și a adus zâmbetul pe buze multor oameni care au urmărit năzbâtiile lui Kevin. Puștiul nu a avut nevoie de un spațiu amenajat special pentru a-i atrage în capcană pe cei care plănuiau să intre în locuința familiei sale. Cât despre casa, un internaut a vizitat celebrul loc în care s-au desfășurat pentru peliculă. 

Cum arată casa, după 32 de ani de la filmări

Au trecut mai bine de trei decenii de la aventurile puștiului care a devenit celebru. Dacă Macaulay Culkin s-a bucurat de popularitate în urma momentului în care l-a interpretat pe Kevin, și casa a rămas în memoria oamenilor. Un bărbat a distribuit un videoclip pe TikTok, după ce a filmat câteva imagini chiar în fața locuinței.

Casa este situată pe Lincoln Avenue din Winnetka, Illinois și a suferit câteva modificări. Probabil vă amintiți de cele două coloane albe din jurul ușii. Ei bine, acestea au fost renovate. Și gardul de fier care despărțea casa familiei lui Kevin a suferit modificări.

@aeron__28 When In Chicago #usa #chicago #illinois #homealone #homealonehouse ♬ Home Alone – Somewhere In My Memory – Theme – Geek Music

Majoritatea scenelor memorabile au fost filmate în această casă. Vă aduceți aminte de scena în care puștiul se dă pe scară, cu sania? Momentul a fost atent plănuit în locuința din Illinois, iar scara este la fel de mare ca în film. Același lucru s-a întâmplat și în cazul mansardei, loc în care Kevin le-a pregătit cele mai amuzante farse celor doi tâlhari.

Și camera în care își petrecea timpul copilul-minune al familiei se află tot în această casă. Dormitorul lui Kevin a suferit câteva modificări. La fel s-a întâmplat și în cazul bucătăriei, locul în care puștiul își pregătea farsele mai puțin obișnuite.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.