Mihaela Rădulescu nu se uită la bani atunci când vine vorba de lucrurile personale

„Diva de Monaco” nu se uită la bani când vine vorba de lucrurile personale. Printre acestea se numără și parfumul preferat al vedetei. Ce parfum folosește Mihaela Rădulescu și cât plătește pentru acesta 

Ce parfum folosește Mihaela Rădulescu?

„Diva de Monaco” nu se uită la bani atunci când e vorba de lucrurile personale. Unul dintre acestea este parfumul preferat al vedetei. Mihaela Rădulescu folosește Love and Tears By Kilian, care costă aproape 1300 de lei în varianta de 50 ml, în timp ce varianta de 100 de ml costă ceva mai mult. Vă veți întreba de ce este scump probabil. Ei bine, ce trebuie să știți este următorul aspect: Love and Tears By Killian este considerat unul dintre cele mai puternice și totodată cele mai rafinate parfumuri.

Ce parfum folosește Mihaela Rădulescu. „Diva de Monaco” plătește o mică avere pentru a mirosi demențial! FOTO
emag.ro

Mihaela Rădulescu, o adevărată diva

Parfumul nu este singurul lucru scump al vedetei. Nu este prima dată când diva bifează lucruri personale scumpe: de la genți, pantofi și cosmetice până la vila în care locuiește aceasta, estimată la 40 de milioane de euro. Da, da, ați citit bine: 40 de milioane de euro. Vedeta locuiește într-un dintre cele mai scumpe cartiere din Monaco, iar vecinii acesteia sunt numai celebrități.

Locuința cumpărată alături de Felix Baumgartner este de-a dreptul spectaculoasă: vedere la întregul Principat Monaco, terasă imensă și piscină. Dar asta nu este tot. Vila celor doi este situată pe coasta Mării Mediterane, locul unde o vilă se vinde cu o sumă deloc modestă.

Nici Felix Baumgartner nu se lasă mai prejos. Partenerul Mihaelei Rădulescu se află pe locul în topul celor mai bogați atleți. Există zvonuri care afirmă că Felix ar fi mai bogat decât fostul soț al Mihaelei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Potrivit revistei „People With Money”, Felix ar fi strâns numai în anul 2017 aproape 82 de milioane de dolari, în timp ce averea totală a partenerului Mihaelei Rădulescu depășește suma de 250 de milioane de dolari.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.