Un tânăr a dat curs unei provocări mai puțin obișnuite.

Un bărbat a dat curs unei provocări pe care nu mulți oameni ar accepta-o. Tânărul a mâncat un cactus, iar ce a urat este demn de un film horror. Iată ce a pățit acesta, în doar câteva secunde. 

Tânărul a mâncat un cactus întreg

Probabil, sună ciudat, dar nu e deloc așa. Un tânăr din America s-a filmat, în timp ce mânca un cactus. Provocarea i-a fost oferită de un internaut pe Youtube, platformă pe care a distribuit ulterior videoclipul.

După numai câteva secunde, bărbatul a început să ține ca din gură de șarpe, întrucât durerea devenise insuportabilă. Internauții au văzut cum bărbatul începuse să plângă de durere, iar acele s-au dovedit adevărații „inamici” ai bărbatului.

Pare ireal, dar e cât se poate de adevărat! Ce a pățit un bărbat, după ce a mâncat un cactus plin de spini
Pexels

Cactusul, planta despre care se spune că aduce ghinion

Există mai multe legende despre cactuși, dar mai toate au în comun faptul că prevestesc mari probleme pentru cei care cumpără o astfel de plantă. Se spune că este aducătoare de ghinion, așa că dacă te lovești de tot felul de obstacole, este posibil ca acest lucru să fie cauzat de prezența plantei în locuință.

Cactusul este considerată una dintre plantele care atrage cearta și neliniștea în familie, întrucât acele provoacă durere, așa cum se întâmplă și în cazul celor care își decorează casă cu o astfel de plantă.

O altă legendă vorbește despre imposibilitatea unei tinere de a-și găsi alesul pentru că avea în locuință un cactus. Se spune că acea femeie nu a putut să se căsătorească, deoarece energiile negative au împiedicat-o să își găsească alesul. De aceea, este bine ca tinerele care doresc să se căsătorească, să nu opteze pentru această plantă, care împiedică formarea unei relații.

De asemenea, cactusul este considerat un simbol al sărăciei și al ghinionului. Dacă îți merge rău pe plan financiar, este posibil să fie din cauza faptul că ai în casă o astfel de plantă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.