Este posibil să fi văzut numărul tot mai mare de articole despre personajul Huggy Wuggy din jocul de supraviețuire de groază Poppy Playtime.

Similar poveștilor Momo Challenge, aceasta este de obicei însoțită de un personaj albastru înfricoșător cu buze roșii și dinți ascuțiți și avertismente despre impactul supărător sau nociv asupra copiilor.

Cu toate acestea, nu a fost raportată nicio dovadă care să aibă legătură cu jocul în sine. Mai degrabă, avertismentele directorilor și ale poliției au dus la dezinformări despre conținutul jocului și impactul potențial asupra copiilor.

1.Inovația Forbes

Păpușile Huggy Wuggy au generat controverse în mai multe ţări. Acum sunt o problemă și pentru părinții din România
Captură TV

În interiorul reproiectării licitației sănătății de a schimba ciclul de inovare în domeniul sănătății, de la Odesa la cina și drama. Cum războiul asupra aprovizionării cu energie fosilă și calorică modelează secolul XXI.

Cea mai mare parte a panică înconjoară conținutul asociat creat pe TikTok și YouTube, care prezintă personajele jocului în scenarii neliniștitoare. Unul dintre aceste videoclipuri includea o melodie, Free Hugs, cu versurile. „Te-aș putea îmbrățișa. Până când îți vei da ultima ta suflare.”

2.Îngrijorări

Dacă sunteți părinte sau tutore îngrijorat de acest lucru, este important să înțelegeți jocul. Înainte de a-l șterge de pe dispozitivele copiilor. Mai degrabă decât o reacție bruscă. Este o șansă de a vorbi cu copilul tău despre conținut și apoi de a lua o decizie în cunoștință de cauză cu el.

3.Evaluare de vârstă Poppy Playtime

Jocul în sine este o experiență înfricoșătoare concepută pentru a emoționa și neliniște. A fost evaluat ca potrivit pentru copiii de 13 ani de către ESRB și pentru cei de 12 ani de către PEGI. Aceasta include descriptori pentru violență, sânge. Și violență moderată și groază de la PEGI.

Consiliul de evaluare VSC, extinde ratingul PEGI afirmând că „acest joc prezintă un sentiment de amenințare și teamă pe tot parcursul. În timp ce personajul jucătorului explorează o fabrică abandonată. Într-o secvență intensă, personajul jucătorului este urmărit de un monstru. Inclusiv printr-o serie de orificii de aerisire întunecate. Într-o altă secvență, o cutie grea este aruncată pe un personaj fantastic, făcându-l să cadă de la înălțime. Pe unele țevi apare sânge pe care personajul le lovește în timp ce cade.”

Acest lucru se aplică jocului în sine, mai degrabă decât oricărui conținut creat de fani. Există, de asemenea, versiuni neoficiale ale jocului realizate de fani pe Roblox (Poppy Playtime Morphs). Care nu intră în competența ESRB sau PEGI. Deoarece sunt conținut generat de utilizatori.

4.Potențial supărător

Este important pentru părinți să aveți grijă să înțelegeți sursa reală a conținutului potențial supărător. Nu numai pentru a ne asigura că setările de pe rețelele sociale și conturile video ale copiilor noștri sunt configurate corespunzător. Ci și pentru a ne asigura că nu reacționăm excesiv la ceea ce este un joc popular.

Adevăratul pericol este că poveștile despre Poppy Playtime și despre personajul Huggy Wuggy scapă de sub control. Precum Momo Challenge. Am văzut deja rapoarte dornice să conecteze personajul înfricoșător Huggy Wuggy cu copiii care sar pe ferestre sau jocurile care țin respirația pe terenul de joacă.

Acest lucru duce la un răspuns confuz la preocupările reale pe care le au copiii. Interzicerea unui copil de la un joc de care se bucură din cauza unui videoclip înrudit face mult mai puțin probabil ca acesta să vorbească cu părinții. Dacă se întâmplă ceva cu adevărat supărător online.

Pericolul real al acestui răspuns de panică este că îi separă pe părinți de lumea jocurilor a copilului lor. Mult mai bine este să folosim sfaturile de evaluare și să jucăm noi înșine. Putem fi apoi prezenți în lumea jocurilor copiilor noștri. Și să oferim îndrumări informate.

5.Menținerea copiilor în siguranță

În loc să avertizeze copiii despre pericole specifice, cum ar fi Momo sau Huggy Wuggy, părinții și profesioniștii îi pot ajuta mai bine pe copii, învățându-i bune practici online.

Promovarea unei atmosfere de deschidere și transparență în ceea ce privește activitatea online asigură faptul că copiii pot prospera. Dacă observați că schimbă ecranele de pe dispozitivele lor atunci când sunt abordate sau numere noi sau adrese de e-mail pe dispozitivele lor, merită să vă consultați cu ei.

Vizionați jocurile video și YouTube în spațiile comune ale familiei. În jocurile video, puteți, de asemenea, să setați restricții pentru prieteni. Și să accesați conținut generat de utilizatori care poate include suplimente tematice Poppy Playtime. De asemenea, asigurați-vă că aveți modul restricționat activat pentru contul copilului dvs. Acest conținut nu este disponibil pentru acesta.