Păpușarul Caroll Spinney a murit la vârsta de 85 de ani

Reclama

Reclama

Cunoscutul păpușar Caroll Spinney s-a stins din viață duminică dimineață. Bărbatul suferea din cauza unei probleme locomotorii, tocmai din acest motiv din 2015 până în 2018 a fost doar vocea personajului Big Bird, lăsând pe altcineva să se ocupe de manevrat.

Reclama

Cofondatorul show-ului „Sesame Street” a declarat faptul că este profund mișcat de dispariția lui Spinney și că îi este recunoscător pentru cei aproape 50 de ani de muncă pentru a-i face fericiți pe copiii din întreaga lume.

După ce a filmat ultimele episoade care au fost difuzate anul acesta pentru a marca cei 50 de ani de la debutul acestei producții, Caroll Spinney și-a anunțat retragerea din lumea „Sesame Street „.

Păpușarul a declarat că dându-i viață personajului Big Bird, a reușit să învețe lucruri care l-au ajutat pe tot parcursul vieții lui și este sigur că prin acest efort, a devenit o persoană mult mai bună.

Spinney a fost un băiat interesat de manevratul păpușilor încă din copilărie. Acesta a învățat primii pași ai acestei arte în timp ce făcea parte din forțele aeriene din America. Primul său show a fost la un post de televiziune din Las Vegas, ca mai apoi să facă parte din renumitul proiect „Sesame Street”.

Reclamaloading...
Reclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii