Prelatul a ajuns astăzi pe mâinile medicilor

Informația că Papa Francisc a fost transportat la spital a devenit publică prin biroul de presă de la Vatican. Reprezentanții instituției au precizat că prelatul urmează să fie consultat de medici după ce a programat această vizită medicală. Ulterior, în presa internațională s-a vehiculat intens  o informație total diferită de cea expusă de biroul de presă de la Vatican. Conform presei internaționale,

Papa Francisc a ajuns la spital după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit.

Papa Francisc, probleme cardiace și respiratorii

Papa Francisc a ajuns în această după amiază la spital. Conform datelor vehiculate în presa din Italia, se pare că prelatul a acuzat stări de rău după ce a susținut audiența generală în Piața San Pietro.

Se pare că Papa Francisc ar fi ajuns pe mâinile medicilor după ce  a acuzat probleme respiratorii și cardiace.

O dovadă clară că starea de sănătate a prelatului nu este una bună constă în faptul că acesta și-a anulat toate activitățile pe care le avea programate pentru următoarele două zile.

Surse medicale au declarat pentru presa din Italia că Papa Francisc a fost supus deja unor examene tomograf. De altfel, pe numele prelatului a fost întocmită o fișă de internare. În urmă cu puțin timp, biroul de presă de la Vatican a confirmat informațiile vehiculate.

Potrivit reprezentanților de la Vatican, prelatul se odihnește in apartamentul de la etajul 10 din cadrul unității spitalicești.

În 2021, atunci când a fost operat la colon, Papa Francisc a fost internat în același loc. Cel puțin în această noapte, prelatul va rămâne sub supravegherea medicilor. Începând de mâine, în funcție de starea de sănătate pe care o are, medicii vor decide dacă va fi externat.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.