Reclamă
Reclamă

Punerea unei foi de ziar în interiorul unei perechi de pantofi poate părea o prostie, dar este un truc folosit de majoritatea cizmarilor. Și vă va ajuta foarte mult. Aflați cum din acest articol

Iată cum te va ajuta să pui o foaie de ziar în pantofi pentru a pune capăt acestei probleme.

De ce să punem ziarul în pantofi

Probabil că v-ați confruntat cu problema pantofilor prea mici sau prea strâmți. Dar nu vă faceți griji! Vă puteți lărgi singuri pantofii și puteți preveni rănirea picioarelor. Există diverse metode și tehnici pe care le puteți utiliza pentru a realiza acest lucru.

Ziarul și alcoolul te vor ajuta să îți lărgești pantofii

Aceasta este o metodă foarte simplă. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați o foaie mare de ziar și să o rulați strâns într-o minge. Apoi îmbibați-l în alcool folosind o sticlă cu pulverizator. Apoi introduceți ziarul în pantofi și lăsați-l peste noapte. După ce alcoolul s-a evaporat, pantofii vor fi mai mari.

Reclamă
Sursa: Social media

Gheață pentru a combate pantofii strâmți

Iată o altă metodă de a lărgi pantofii strâmți. Mai întâi, puneți o pungă de congelator plină cu apă în pantofi și puneți în congelator. Această tehnică va permite pantofilor dvs. să ia forma dorită, atunci când apa trece de la starea lichidă la cea solidă. Aceasta este o tehnică eficientă pentru a purta corect pantofii.

Cartoful este ideal pentru a vă lărgi pantofii

Oricât de ciudată ar fi, această metodă este totuși eficientă. Tuberculul conține amidon care reține umiditatea în pantof și ajută, de asemenea, la combaterea mirosurilor neplăcute. Cu toate acestea, înainte de a utiliza cartoful, verificați instrucțiunile de pe eticheta pantofilor.

Uscătorul de păr îți face pantofii mai mari

Aceasta este o metodă populară și dovedită. Ideea este de a pune uscătorul de păr la 15 centimetri de pantof. Căldura va relaxa pantofii și îi veți putea modela așa cum doriți. Cu toate acestea, aveți grijă să nu vă expuneți pantofii la prea multă căldură de la uscătorul de păr, deoarece aceasta îi poate deteriora.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro