Dezastru total pentru Pescobar, pe numele său real, Paul Nicolau și Adrian Mititelu Jr., fiul finanțatorului de la FC U Craiova. Cei doi au vrut să petreacă o vacanță de vis în Mykonos, insula milionarilor din Grecia, însă au fost jefuiți.

Conform surselor Substanțial.ro., omul de afaceri, Adrian Mititelu Jr., dar și mai mulți prieteni ai acestora au închiriat o vilă în Mykonos, Grecia. Deși au mers pe opulență, cu un avion privat, a doua zi după jaf s-au întors cu WizzAir-ul.

Paul Nicolau și Adrian Mititelu Jr, jefuiți în Grecia

Se pare că în timp ce se aflau în altă vilă și se distrau de mama focului, hoții au spart resoltul de lux unde erau cazați. Infarctorii ar fi luat toate bunurile și banii pe care i-au găsit. Când au revenit la locație au văzut că ușa stabilimentului era spartă, cel puțin asta reiese din imaginile făcute publice pe rețelele de socializare chiar de către fiul patronului de la Craiova.

Momentan nu se știe ce prejudiciu au provocat hoții, însă se știe sigur că le-a stricat vacanța celor doi.

Pescobar și-a luat mașină de jumătate de milion de euro

Se pare că celebrul „Pescobar” se află într-un adevărat roller coaster. Afaceristul trece atât prin clipe minunate, cât și prin momente de groază. Recent, bărbatul a intrat în posesia mașinii la care visa încă de când nu era faimos. După ce și-a botezat al doilea copil, patronul Tavernei Racilor se mândrește acum cu un Lamborghini Huracan Sterrato în ediție limitată.

Afaceristul nu se sfiește să cheltuie sume considerabile pe plăceri costisitoare. Noua mașină a costat cel puțin un sfert de milion de euro, o sumă la care mulți români doar visează.