Andreea și Cabrla Ibacka au trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Însă, cei doi soți au tras o sperietură zdravănă. După ce l-au botezat pe cel mic, un incident neașteptat a avut loc. Aproape toată curtea prezentatorului TV a luat foc!

Petrecerea de botez a micuțului Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei, a fost întreruptă din cauza unui incendiu de proporții mari din curtea vecină. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic. Totuși, proprietarii casei au avut de suferit de pe urma incendiului, care a provocat pagube materiale destul de mari. Aproape totul a fost distrus de flăcări.

Instagram

De asemenea, caravana care a fost închiriată pentru a sărbători petrecerea de botez a fost și ea ușor avariată.

„Când a bubuit sărăcia aia a aruncat în sus cu nu știu ce e ăsta, plastic”, a spus Cabral pe Instastory.

Ce spun Cabral și Andreea Ibacka despre cel de-al doilea copil al familiei

Cabral și Andreea Ibacka s-au arătat foarte fericiți de venirea pe lumea a lui Tiago. Chiar dacă Namiko le-a adus multe provocări, Tiago a reușit să-i uimească.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, a spus Cabral.

În cele din urmă și Andreea a vrut să-și dea cu părerea. Ea susține că este mai calmă și mai răbdătoare ca niciodată.

„Sunt zen. Am ajutor pe timpul zilei. Tura de noapte îmi revine pentru că alăptez. Eu am antrenamentul nopților pierdute. Dar atunci când se mai liniștiseră apele, am luat-o de la capăt. Sunt mai liniștită, mai calmă și mai răbdătoare decât oricând. Îmi dau seama că micuțul n-are nicio vină. Atunci am toată răbdarea”, a spus şi Andreea Ibacka.